Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

World Equipment (Changzhou) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η World Equipment (Changzhou) Co., Ltd. είναι κατασκευαστής βαρέων εξοπλισμού και κατασκευαστικών μηχανημάτων και κινητήρων ντίζελ.μπουλντόζα, γερανό φορτηγού, τροχονόμετρο, μετρητή, φορτωτή γκάζου, φορτωτή γκάζου, πλευρική ράβδο και διάφορα συναφή ανταλλακτικά για αυτά τα μηχανήματα.

Κίνα World Equipment (Changzhou) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια "Μάρκα" που να ενσωματώνει την ποιότητα, τις εύλογες τιμές και την αριστεία στην εξυπηρέτηση πελατών με επιτυχία παράλληλη με αυτή των ηγετών της αγοράς.

 

Η World Equipment προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών κινεζικών κατασκευαστικών μηχανών, ανταλλακτικών XCMG, ανταλλακτικών Liugong, ανταλλακτικών SDLG, ανταλλακτικών μηχανών SEM,Ανταλλακτικά XGMA, ανταλλακτικά Lonking, ανταλλακτικά Shantui, ανταλλακτικά Changlin, εξαρτήματα κινητήρα SDEC, εξαρτήματα κινητήρα Weichai και εξαρτήματα κινητήρα Yuchai.

 

ΟΙ βαρέοι μηχανισμοί και οι κατασκευαστικές μηχανές του κόσμου παράγονται με προηγμένο εξοπλισμό και τεχνολογία.Ο Παγκόσμιος Εξοπλισμός Zhenjiang χρησιμοποιεί τις τελευταίες εγκαταστάσεις για την κατασκευή βαρέων εξοπλισμού υψηλής ποιότητας και υψηλής απόδοσηςΤα βασικά εξαρτήματα όπως η μηχανή, η αντλία και ο κινητήρας εισάγονται από διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες.

 

Τα ανταλλακτικά μας έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολή και την Αφρική.

 

Ένα σημείο αναφοράς στη βιομηχανία, θέτουμε τα πρότυπα στην απόδοση, την ποιότητα και την ασφάλεια.Η αγορά του WORLD EQUIPEMNT είναι πραγματικά μια μακροπρόθεσμη επένδυση όσον αφορά την αξιοπιστία και την αντοχή..

 

Η ακλόνητη δέσμευσή μας για ακεραιότητα, ειλικρινείς συναλλαγές και εξυπηρέτηση μέσα από χρόνια επιχειρηματικών συναλλαγών και συνεργασιών έχει εξελιχθεί σε πιστούς και μακροπρόθεσμους πελάτες και φίλους.

 

Θα είμαστε παγκόσμιος ηγέτης στην καινοτομία και την αριστεία.

Κίνα World Equipment (Changzhou) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα World Equipment (Changzhou) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : WEA

Αριθμός Υπαλλήλων : 11~20

Ετήσιες πωλήσεις : 2.5MILLION-5MILLION

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα World Equipment (Changzhou) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα World Equipment (Changzhou) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα World Equipment (Changzhou) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις